Priča Armax počinje daleko pre registracije samog društva, a proteže se kroz generacije entuzijasta željnih da naprave nešto na pravi način,bez improvizacije, što sopstvenim rukama, što kreiranjem nečega na papiru i zatim kroz realizaciju uz savesno i posvećeno praćenje dolazi do finalnog proizvoda korisnog pojedincu naručiocu i društvu uopšte. Vrednim i konstantnim radom ove generacije su dovele do formiranja i oblikovanja mišljenja i želje utkane u sam srž pojedinca, želje za postizanjem što boljih rezultata i izradom proizvoda koji daleko nadmašuju očekivanja – objekata tehnički naprednih i u svakom smislu ispravnih i pogodnih za život.

Privredno društvo Armax doo,nastalo kao plod višedecenijskog edukovanja i razvoja želje za realizacijom projekata visokogradnje,zgradarstva i stanogradnje pre svega, kao društvo koje će uneti novinu u načinu funkcionisanja izvođenja građevinskih radova, a sve u cilju podizanja kvaliteta u svakom smislu  i poboljšanju životnih uslova krajnjih korisnika.

Osnovano 2011.godine, izdvajanjem iz prethodnog privrednog društva sa brojnim respektabilnim projektima, građevinsko preduzeće Armax funkcioniše u skladu sa svojim davno postavljenim principima,konstantno napredujući u svakom segmentu poslovanja . Sa idejom da napravi razliku u odnosu na standard izvođenja radova u Srbiji, Armax postiže nezamislive rezultate u iznalaženju kvalitetnih rešenja,pružajući klijentima i saradnicima osećaj sigurnosti kakav nisu imali do sada.

Posvećeno usavršavanju tehnologije izgradnje stambenih objekata, Armax doo svakim novim objektom postiže napredak u organizacionom, funkcionalnom i kvalitativnom smislu i nastaviće tako do samog kraja svog poslovanja, bez kompromisa…